linda

Jag heter Linda Ivarsson, och bor för tillfället i den lilla by där jag växt upp, Lönsboda som ligger i nordöstra Skåne. Efter studier både i Lidköping och i Nelson, Nya Zeeland jobbar jag nu på iittala Outlet i Älmhult. Jag pluggar också till inredningskonsult på Arkitektskolen i Köpenhamn. Nyfiken på mer saker jag gjort? Klicka här!

Förutom inredning och porslin gillar jag att tillverka saker; sticka, virka, sy, snickra, laga mat och baka, men också upptäcka, för mig, nya saker såsom resmål och nya människor.

Jag är rädd för svanar och änder samt utklädda typer som Liserbergskaniner. Älskar ukelele och banjo och hatar folk som kör i omkörningsfilen på motorvägen utan att köra om.

Jag är världens stoltaste moster till världens finaste Sixten och har också världens finaste hund, Rocky. 

En reaktion på ”linda

  1. Hej!

    Jag försöker hitta personer som har utbildat sig på Arkitektskolen och höra vad de tycker om utbildningen, om det gett några jobbmöjligheter mm. Tror det finns fler som jag så du får jäääättegärna skriva ett blogginlägg om dina upplevelser eller maila mig några rader (ameliej@hotmail.com). Skulle uppskatta det ENORMT! Tack!

    MVH

    Amelie Jensen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s