MALIN

Imorgon är det en månad sedan, en månad sedan jag stod på jobbet och fick ett samtal från min systers chef. Sånt där som man bara tror händer på film… Jag kan inte riktigt fatta att det redan gått en månad. Vi har levt som i en bubbla den senaste månaden och detta är inget jag önskar någon att vara med om. Det som hände var att Malins hjärta stannade. Som tur var fanns det rätt människor på plats som hjälpte Malin direkt, tacksamheten till dessa människor kan inte beskrivas med ord. !

De senaste veckorna har varit riktigt jobbiga att hantera. Allt är som en enda gröt med vissa ögonblick som är klara som korvspad. Ett av dem var när doktorn tog undan mig och pappa för att förklara läget, han ville inte att Malin skulle höra det han sa, Läget är stabilt, men det är livshotande. Det där sista ordet högg tag i mitt hjärta och jag blev stum. Man har kastats mellan förtvivlan och förhoppningar dag ut och dag in. Ena dagen har de varit hoppfulla för att nästa dag dra ner våra förväntningar. Man kan förstå att de gör så, samtidigt som det är så jobbigt att ta. Speciellt för mig som inte varit där hela tiden. Jag har mest varit där och fått ta de dåliga beskeden. Men har fått höra de goda nyheterna från familjen.

Förra veckan flyttades Malin från intensiven och de flesta jag berättat det för har sagt Åh, vad skönt! Och det är det ju egentligen. Det är bra för Malin, men väldigt jobbigt för oss. Efter flytten från intensiven blev det ett väldigt flyttande från avdelning till avdelning och det var nog väldigt jobbigt för Malin. Nu ligger hon på neurologen och ska vara där. Hon är lugn och har gjort STORA framsteg. Vägen tillbaka är fortfarande väldigt lång, men hon har kommit en bra bit redan nu. Hon är så stark min fina storasyster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s