segling i abel tasman

Häromdagen, minns inte riktigt vilken dag, när man är ledig  flyter dagarna så lätt ihop. Vi var i alla fall ute i Abel Tasman National Park igen, men denna gången var vi inte riktigt lika aktiva som när vi gick och paddlade. Vi var nämligen på en seglingstur så vi låg hela dagen på ett nät i fören på båten och kollade ut över det turkosa vattnet. Landskapet är så otroligt fint och det var härligt att få se allt en gång till utan att behöva hålla koll på paddlar och att paddla i takt.  Vi lunchade på vår strand och det kändes nästan som att komma hem. Det var en riktigt mysig dag tillsammans med Simone, Felicia, Antonia och pojkvän Anders.

När vi hade seglat i ca tio minuter fick vi syn på något som såg ut som den wakan vi paddlat, när vi kommer närmare visar det sig att det är den och vi ser också att Todd sitter i den som är närmast oss. Felicia ställer sig upp på båten och ropar: ”Todd, you have to work on rule number three!” Under tiden vi paddlade förklarade han för oss att det fanns tre viktiga regler.

1. Be safe
2. Have fun
3. Look good

När vi mötte båtar, watertaxis, segelbåtar eller kajaker skulle vi bara fokusera på trean och se proffsiga ut. Därför var vi riktigt nöjda med det Felicia ropade. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s