busy week

Den här veckan har nog varit den mest fullspäckade sen jag började i Lidköping. I tisdags var det ju som sagt bussguidning. i onsdags åkte hela klassen till Göteborg, till Svenska Mässan och Eventdagarna, för att leta eventuell LiA- plats. En mycket trevlig dag, men ärligt talat kände vi oss mest i vägen på mässan, då det bara var bransch-människor där. Men vi gjorde det bästa av situationen. Kom tillbaka till Lidköping vid fyra-tiden. Sen åkte jag och Felicia till Falköping och tittade på Humorhimlen Live. Det var supertrevligt. :) I torsdags hade vi mystery shopping där vi undersökte Lidköpings säljare och dess säljkunskap. Det var riktigt illa. På kvällen var jag hemma längre än en timme för första gången på över en vecka. (förutom när jag sovit då) :)

I fredags var det dags för redovisning av våra mystery shoppers. Efter en lång skoldag med halsont lagade jag tacos och sen gick jag hem till Felicia för lite vindrickning med klassen som slutade med utgång i bowlinghallen.

Igår vaknade jag supertidigt för att vara en lördag och gick ut i stan. Köpte vasen till min moster och gick inom apoteket för att köpa grejor att bedöva mitt halsont med. Sen blev det inte så mycket mer med den dagen. Försökte städa, men blev helt slut av det. Lyckades i alla fall trolla fram en supergod potatisgratäng och sen tittade jag på två filmer innan jag slocknade i soffan.

Idag har jag trots min trötthet hunnit med en hel del. Jag har dock inte varit utanför dörren. Det har varit soligt och fint väder idag, men med tanke på min hals, jag har knappt någon röst kvar och det gör ont när jag pratar, så har jag hållit mig inomhus idag. Jag har städat hela lägenheten. Tagit ett varmt bad och unnat mig en massa gott :) Kikat lite på tv som jag missat under min hektiska vecka och planerat lite för nästa helg som kommer blir sjukt bra! :)

Nu ska jag fortsätta äta lite godis och strax titta på Pan Am. Sen ska jag börja läsa en ny bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s