the weekend

Förutom alla prylar hade jag ju också finbesök av släkten i helgen. Mamma, pappa och Rocky kom i fredags. Rocky var jättesur. Han morrade och morrade. Efter en kvart insåg han nog att det var jag och att inget var fel, då kom han och la tassarna på mina axlar och pussade mig i ansiktet. sen morrade ha  lite till bara för att visa att han verkligen inte tyckte att det var okej att jag lämnade honom i en månad sådär. :) han är för gullig.

Mamma och pappa parkerade för övrigt utanför fel hus och gick och letade efter mig…. Dessa föräldrar alltså.. :)

Jag fixade pizza till mamma och pappa när de kom och sen gick vi och la oss. Rocky  i min säng. Sååå mysigt! :)

I lördags gick mamma, pappa och Rocky ut för att fixa frallor till frukosten och jag var kvar i lägenheten och fixade resten av frukosten. Sen fixade pappa med duschen så nu slipper jag äntligen att hålla i duschslangen. :) Lyxproblem, jag vet ! :)

Sen kom Ingegärd, Christer, Linnea, Ludvig och Monica och gav mig massor av grejor.. och jäkligt bra saker. Vi åt lunch, gööörgod paj som moi hade gjort . Sen gick vi ut på stan, marknad på torget, rörstrands, stadsträdgården och skolan och sen hem till mig på fika. Sen satte vi oss i bilarna och körde ut till Läckö och spiken (igen) jag har för övrigt inte åkt bil sedan jag åkte upp här för en månad sen. (om man bortser från den lilla biten från Hemköp och hem. Jag blev i alla fall jätteåksjuk. Men det var trevligt att se ställena med släkten.

Därefter åkte vi tillbaka in till stan och gick på restaurang innan alla satte sig i bilarna och åkte hem. Det blev väldigt tomt i lägenheten efter en dag med 8 personer i min lilla etta. Men samtidigt lite skönt. :) Golvet är fortfarande fullt av hundhår trots att jag både dammsugit och sopat. Jag får väl ta en rejäl städning imorgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s